Tuesday, July 26, 2011

# Good Friends

Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they are always there.

16 comments:

skandaLdariLangit said...

bila kamu on9 mr.partner?

huhu

be my good friend then.

*commenting on m own blog*

lol

Mutiara Bernilai said...

tak nampak, tp ada..

kan?


morning ska!

Abidin Sani said...

pada kita, yang takkan pernah hilang adalah 'Dia'; dan dialah sahabat yang takkan pernah hilang.

pada sang insan, wujudnya semua tak lepas dari satu paut singkat untuk melengkap skrip-skrip penceritaan yang belum sudah penulisannya.

hari ini mungkin ada; ada tawa, gelak, tangis dan bicara.

dan mungkin esok hilang.
bukan hilang untuk dibuang dari kenang terus; tapi - buat sisip di coretan hidup yang pengajaran jiwa ini bukan ada teksnya yang berbuku seperti di persekolahan kita.

*senyum*

first by 2nd author ya ska?
glad to have great accompany here then.
and wish you and Psychopath keep going then.

*senyum*

ORLANDO AHMAD said...

kawan ni satu anugerah dari Tuhan...

tapi mende paling babi bagi gua bila bercinta ngan kawan baik sendiri lepas tu putus...

Isti said...

very nice!

Cik TeN10 said...

LIKE this !!.. tak semestinya nak berkepit dua puloh empat jam kan.. ckup lah ada time saling memerlukan.. >.<

CassiaSiamea said...

wlpn dia x online...
dia tetap ada depan laptop..
heehehe..

Pistachio said...

sejak bile ada 2 owner blog ni?
ekekeke..

JIJI YU said...

ye ke partner blog nihehhee

pembaris said...

guiding star

ghost writer said...

kalau sekalipun kawanku seperti bintang,aku takkan memujanya..hihi

BonekadalamChermin said...

bling bling









in a blink!

monologtinism said...

true.

I love them.

EZAN IDMA said...

i love star

Jennderal Jenab said...

yeah

~Kenanga Suchi~ said...

kita selalu tak nampak yang selalu setia... masih mahu melihat yg jauh di sana~